Sider

lørdag 1. januar 2011

Veien dit… og hjem igjen


Nå har jeg returnert til Kampala etter 2 uker i Kenya. Etter en uke på infield i Nairobi og en uke på juleferie på Diani Beach utenfor Mombasa var det godt å komme hjem. Ja, for det var sånn det føltes – som å komme hjem.

Hvis det var kaldt å komme til Nairobi, var det i hvert fall varmt å ankomme Diani Beach. Vi snakker 40 grader og steikende sol. Men vakkert var det – kilometer på kilometer med snøhvit strand og veldig få folk; bare en turist her og en beach boy der.  Vi snorkla, vindsurfa, solte oss og bada.

Men hvordan var det egentlig å feire jul langt borte fra snø, peiskos, familie, julebrus, kulde og pepperkaker? For å være helt ærlig trodde jeg det skulle bli veldig kjipt, men jeg tror vi hadde en så koselig julekveld som over hodet mulig når vi først skulle være hjemmefra. Ja, det blei visst jul i år og – om enn litt utradisjonell. Bål på stranda, kjøttkaker og levende lys var noen av tingene Kenya hadde å by på jula.

Det var gøy å reise på ferie, og nå gleder jeg med til å se hva det nye året har å by på. Godt nyttår. Apene på safari var morsomme til de begynte å stjele mat. 


Klare for safari

Se... en turist!

se... mange turister!

Sebra

sebra igjen?

ser du hva det er, Ragnhild?


Vi dro på Mysa - et stort sportsprosjekt i Nairobi

... og fikk være med på pyramide

Klare for jul på Diani Beach

Jul her? ...ok da

team Kamerun er med

vi har alternativ til peppekaker og julebrus

og ingen jul uten...

førstedag lagde vi mat på et hjem for gategutter

og fikk noen nye venner
life's a beach


5 kommentarer:

 1. Dette må da ha vært en skikkelig vitamininnsprøyting!!! Ser helt herlig ut - flotte bilder. Nå er du tilbake i "hverdagen", og om litt over tre måneder er du hjemme i Norge igjen. Vi gleder oss!

  SvarSlett
 2. for et minne for livet, wow... herlig å se bilder av deg, og alle de andre bildene så klart ;-) du stråler jo!!!

  SvarSlett
 3. Savner deg, Thea!! Ser ut som du har fått en flott ferie, da! :D Gleder meg til å høre mer, og se deg igjen SNART!! KlemKlemKlem fra Lolau:)

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder! Vi savnet deg her selvfølgelig, men kan ikke nekte for at din jul så mye mer spesiell og spennende ut! Godt nytt år! Gleder meg til å følge bloggen din i det nye året:) Stor klem<3

  SvarSlett
 5. Godt nyttår, Thea!

  Å, det ser digg ut på den stranda..! Så gøy at du, Brit og Anders R var samlet. Og særdeles gøy (og livsnødvendig) at dere hadde Tre Nøtter Til Askepott <3

  Vi snakkast høney

  SvarSlett