Sider

tirsdag 19. oktober 2010

VTB

VTB (lokalavisa) har en artikkel om meg i dag. Du kan lese den her.

3 kommentarer:

 1. Håper du er fornøyd. Der er jeg, fornøyd og veeeeldig stolt av jenta mi. Burde fått med bloggadressen i artikkelen... Får huske på det når du skriver reisebrev.

  SvarSlett
 2. Christoffer, Mette og Marte21. oktober 2010 kl. 12:37

  Hei Thea! Nå har vi endelig vært inne på bloggen din. Veldig spennende å lese om hvordan du har det, og alt du er med på. Vi er hjemme i Norge nå og besøker Marte. Her er det 5 minusgrader, så du er heldig som er i varmen. Vi syns du er kjempetøff som har reist til et annet land så langt unna og med en såpass fremmed kultur. Vi er allikevel overbevist om at du kommer til å få mye ut av oppholdet og lære masse. Vi kommer til å følge med på bloggen din. Lykke til videre :) Klem fra Christoffer, Mette og Marte. Ps.Fin artikkel i VTB.

  SvarSlett
 3. Hei Thea.
  Har lest artikkelen om deg i VTB. Nå er du snart berømt! Flott artikkel, men jeg er enig med Elisabeth om at linken til bloggen bør offentliggjøres. Viktig med stor "heiagjeng", vet du. Vi syns du er kjempemodig som gjør dette. Tror nok du få oppleve både spennende, triste og morsomme ting, som sikkert vil gjøre noe med deg som menneske. Vi følger spent med på bloggen di.
  Lykke til videre.
  Hilsen tante Elin og onkel Winfried. Skal hilse fra Astrid-Marie og Erik Andreas også.

  SvarSlett